קינוחים בפריז שניתן לאכול בזמן חג פסח

אודותי..
Click Here
Click Here
Previous slide
Next slide

באפריל עיר האורות מתמלאת באווירה חגיגית ומרגשת, כאשר האביב מתחיל לפרוח ולהעניק לה צבע וחיים חדשים. הפארקים והגנים של פריז, מתמלאים בפרחים צבעוניים ומזמינים לטיולים רומנטיים או משפחתיים. זהו בדיוק הזמן המושלם לחוות את התרבות העשירה, הארכיטקטורה המרהיבה והאוכל המעולה של פריז. פריז בפסח היא חוויה שאין לה תחליף תוך כדי שמירה על מסורת החג ניתן להנות מהמגוון הקולינארי שיש לעיר להציע . ריכזתי עבורכם מספר מקומות בהם ניתן לאכול ולהינות וגם לשמור על מסורת החג.

Jacques Genin

ז׳אק ג׳נאן הוא אחד השוקולטיירים הגדולים בעולם, אשר התחיל את דרכו המקצועית כשף, ואחר כך כקונדיטור, עד שמצא את דרכו אל עולם השוקולד והממתקים. חנות הדגל של ז'נה שוכנת במארה, והיא משלבת עיצוב מודרני בתוך מבנה היסטורי מקסים. בקומת הכניסה נמצא מתחם התצוגה והמכירה של שוקולד, עוגות וממתקים. בסמוך תמצאו חלל נעים המשמש כבית קפה, ובקומה העליונה שוכנת המעבדה שבה רוקח ז'נה את השוקולדים המעולים שלו. השוקולדים מגיעים במגוון טעמים, בהם טונקה, וניל מדגסקר, לימון ואגוזי לוז ופרלינה שקדים, נוגטים וקרמל פרלין מלח ים ועוד. בנוסף בחנות תוכלו למצוא מרמלדות, טופי ועוד.

כתובת: סניף במארה: 133 Rue de Turenne
הסניף בסן ז'רמן: 27 Rue de Varenne

Lchocolats_de_Jacques_Genin

Aux Merveilleux de Fred

אחד המקומות האהובים עליי ואין ביקור בעיר שלא פוקדת את אחד הסניפים. המקום מתמחה בהכנת סוג אחד של עוגה- עוגת המרוויה. העוגה עשויה שכבות מרנג מילוי וניל וציפוי בשלל טעמים. חלונות המטבח הינם גלויים לרחוב כך שניתן לראות את הכנת העוגה בלייב . יש בפריז מעל עשרה סניפים, שהמרכזיים בניהם הם בסן ז'מן המארה ובגבעת המונמארט ליד המולן רוז. פתחו גוגל כתבו את שם המקום ותראו מה הוא הסניף הקרוב ביותר לאיזור שהותכם.
שעות פתיחה: משתנות בהתאם לאיזור החנות

aux merveilleux de fred
aux merveilleux de fred

GLACE BACHIR- גלידת באשיר

Les glaces de Bachir הוא השילוב המושלם של מומחיות ומוצרים איכותיים. גלידה קסומה שאפשר להשוות למזכרת לבנונית מתוקה. קפה לבנוני, תה אורגני, קצף חלב... איזה משקה תבחרו למסע החושי שלכם אצל בשיר? את גלידת באשיר מאוד קל למצוא פשוט בזכות התור שאף פעם לא נגמר. גלידה לבנונית שסימן ההיכר שלה הוא מיכלי הפיסטוק הגרוסים שבה היא נעטפת. הגלידה היא 100% אורגנית.
גלידת באשיר הוקמה בשנת 1936 בלבנון וקיימת מאז. תוכלו למצוא את הטעמים, לימון, שוקולד חלב, וניל , משמש, פטל שחור, לבסוף ניתן לבקש לעוף את הגלידה בשבבי פיסטוק כדי להשלים את המתיקות החלבית הזו או בעלי כותרת של ורד. ולקישוט קצפת.
בפסח ניתן לאכול ללא הוופל אלא לאכול בכוס
ממליצה מאוד.
קיימים 2 סניפים בעיר
הסניף במארה כתובת: 58 Rue Rambuteau
הסניף בגבעת המונמארט : 7 Rue Tardieu

Ladurée

ארנסט לאדורה הקים בשנת 1862 מוסד זה במקור כמאפייה שהושמדה כליל כתוצאה משריפה. הצייר ז’וליין שרה החליט לאחר מכן להפוך את המאפייה לקונדיטוריה. המקום קיבל עיצוב משל עצמו, בהשראת תקרות הקפלה הסיסטינית ובית האופרה גרנייה. מאז, דבר לא השתנה מלבד המנות הייחודיות המוצעות במקום. לאדורה נותרת, עד היום, מוכרת ומפורסמת בכל העולם בזכות המקרונים העדינים שלה; הוכחה לכך הם התורים הארוכים הנראים ברחוב בסמוך לכל סניפיה בפריז. חנות הדגל ממוקמת בשדרת שאנז-אליזה.
על מנת למצוא את הסניף הקרוב אליכם רשמו את שם הרשת בגוגל מפות

מקרונים לה דורה
לה דורה פריז

Pierre Hermé

פייר ארמה מכתיב טרנדים ועיניהם של אלפי שף־פטיסיירים נשואות אליו כמקור השראה. ארמה גם כתב ספרים רבים ובהם אנציקלופדיית הקינוחים, אנציקלופדיית השוקולד וספר המָקָרוֹנִים. העוגיות המזוהות עימו ביותר, עד היום, הן המקרונים. בחנות הדגל שלו ברחוב בונפרט קיים מדגם מייצג של יצירותיו - מקרונים, קינוחים, שוקולדים, מאפים, ריבות, תה וספרים פרי עטו. ארמה היה הראשון שהביא אל התחום את רעיון הקולקציות; אחת לכמה שבועות הוא מייצר קולקציה חדשה. לדוגמא, קולקציית איספּהאן מורכבת מ־18 קינוחים המבוססים על טעמי הוורדים, הליצ'י והפטל.
בבוטיק תוכלו לקנות מקרונים , ואת עוגת קינוח האיספאן שזה מקרון גדול ממולא בפטל,
ועוגת מוס שוקולד כל אלו ללא קמח.
גם כאן יש עשרות בוטיקים ברחבי העיר , חפשו בעזרת הגוגל מפות את הסניף הקרוב אליכם

מקרון היספאן

Chapon et la Chocolaterie de l'Eglise

מאז 2012, פטריס צ'פון הגשים את חלומו של כל שוקולטייר על ידי הכנת שוקולד משלו הודות לאטלייה דה טורפקשן. לאחר מספר שנים של מחקר פגש את המכונות הנחוצות לעיבוד קקאו ושנתיים של שיקום קפדני על מכונות הייצור, המכונות היו מוכנות להפוך את פולי הקקאו לשוקולד באיכות גבוהה מאוד. ייצור מודרני, עם כלים ישנים, וכך יש שליטה מלאה בייצור. כך, מפולי הקקאו ועד לממתק השוקולד, צ'פון שולט בכל שלבי הכנת היצירות שלו, לשוקולד ייחודי!
בנוסף לשוקולד הייחודי של החנות וטבלאות השוקולד המודפסות עם שלל ציורים מיוחדים תוכלו למצוא את המוס האגדי של המקום. הכשרון של צ'פון בצעירותו כיצרן גלידה ואהבתו לשוקולד, היא שגרמה לו להכין את בר המוס
זו לא שאלה של בחירה בין וניל, תות, שוקולד, פיסטוק, לימון או פרלין אלא בין חמישה מקורות של שוקולד בהתאם לבציר: אקוודור, מדגסקר או ונצואלה ואקווגה (תערובת של פרו וונצואלה).

מוס שוקולד פריז
מוס שוקולד פריז

La Meringaie

חנות שכל כולה על טהרת המרנג, ניתן למצוא בחנות עוגות מרנג עם פירות, מוסים עם פירות, פבלובות, מקרונים ועוד.
כתובת: 41 Rue du Cherche-Midi

2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גל שטיינר

היי נעים להכיר שמי גל שטיינר יניב אני  מומחית ויועצת לענייני  תיירות בפריז ומתכננת לכם טיול חלומי, עם כל השיק והאלגנט בהתאמה אישית  במסלול ייחודי לכם.

פוסטים אחרונים
גל שטיינר

היי נעים להכיר שמי גל שטיינר יניב אני  מומחית ויועצת לענייני  תיירות בפריז ומתכננת לכם טיול חלומי, עם כל השיק והאלגנט בהתאמה אישית  במסלול ייחודי לכם.

כתבות נוספות על פריז

תפריט נגישות